Biztonságban

A daruzasgyor.hu emeléstechnikai-rendszereivel biztonságban tudhat mindent. Nem kell aggódnia azon, hogy mi történik probléma esetén, mivel a 700.000.000 Ft értékű biztosításunk garanciát és biztonságot ad mindenki számára. Magyarországon egyedülálló módon rendelkezünk ezzel a biztosítással, amely 700 millió forint/kár/éves daruzás, amely bármilyen nem várt körülmény, daruzás probléma megjelenése esetén fedezi a gépekben, környezetben és munkavállalókban keletkezett esetleges károkat.

daruzas biztositas4
Feladatra optimalizálva

A daruzasgyor.hu egy csúcs eszköz a mindennapi munkához, az emeléshez, daruzáshoz. Több mint 18 daru és emelőgépünkből válaszhatja ki az emelési feladathoz leginkább optimális autódarut. A nagy teherbírású daruk vagy a speciális csarnokon belüli emelésre mozgatásra optimalizált speciális ORMIG daruk szuper erősek akár a legkisebb belmagasságban is képesek emelni, mozogni vagy a legszűkebb ajtókon is könnyedén be tudnak jutni. Autódaruinkkal és emelőgépeinkkel többre vagyunk képesek, mint azt eddig tapasztalta.

Minőség

Az elképesztően erős darukkal, legkorszerűbb emelőgépekkel, akár nulla emissziós emeléstechnikai eszközökkel, nyomot nem hagyó kerekekkel, emeléstechnikai szakemberekkel akár egész napos vagy egy órás munkaidőben, meglepően kedvező feltételekkel, kompakt daruzási megoldásokkal, egyedi cégre szabott szolgáltatásokkal biztosítja cégünk a legnagyobb hozzáadott értéket, amit csak daruzásban kaphat.

Komplex megoldások

Egy csomagban minden ami fontos Önnek. A daruzás üzletágunk számos kiegészítő szolgáltatással, mint az emelési terv elkészítése, helyszíni bejárás, kötöző és irányító személyek biztosításával komplex megoldást ad partnereink számára. Szívesen segítünk az emelési feladat definiálásában is, így egyszerűbben és pontosabban kérhet árajánlatot.

Szakértő háttér

Közel negyedszázados múlttal rendelkező vállalkozás vagyunk, ahol több mint 250.000 sikeresen végrehajtott emelés az egyik garancia a minőségre és szakértő háttérre. Munkatársainkat folyamatosan képezzük, hogy bármilyen emelési, daruzási feladatot biztonságosan meg tudjanak oldani. A képzések saját központunkban akreditált képző partnereinkkel közösen történik. Az OKJ-és képzéseket partnercégünk, a FEDERAL Trust Company Kft. végzi. Engedélyszáma: E-000323/2014. A képzés magas színvonalára garancia, hogy partnerünk referenciái között a legnagyobb hazai és nemzetközi cégek is megtalálhatók.


Emelőgép kezelő képzés
Szaküzleteink

Szinte elképzelhetetlen, hogy milyen termékpalettával várjuk partnereinket a móri szaküzletünkben és a webshopokban. A virtuális üzletünk egy új dimenziót nyit az online vásárlások területén. A MEGAKRÁN Nyrt. webshopok hatékonyabban szolgálnak ki, mint valaha. Erről az új generációs megoldás a VIRTUÁLIS WEBSHOP SYSTEM grafikus egységek gondoskodnak. Az ajánlatkérés is turbó üzemmódra váltott a gyors, egyszerű INLACER form segítségével, amely a leegyszerűsíti a termékek áraival kapcsolatos információk megszerzését. Így a munkavédelmi, minőségi munkavédelmi és emeléstechnikai szaküzleteinkben mindent megtudhat, ami fontos a vásárláshoz.


Látogasson el szaküzleteinkbe:


Munkavédelmi szaküzlet
Minőségi munkavédelmi szaküzlet
Emeléstechnikai szaküzlet

Close

 

 
+36 20 / 9359 555    info@megakran.hu
flag eng    flag ger
liebherr ltm 1450 megakran 2c

Daru technikai paraméterek

 

Amennyiben kérdése van az autódaru további műszaki, technikai paramétereivel kapcsolatosan,
kérjük írjon számunkra Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre vagy forduljon hozzánk bizalommal a +36 20 474 6572 telefonszámon.

 

Részletes paraméterek letöltése (PDF)

 

 

crane 450 2

Gyorsabb le-, és felvonulás


Kedvezőbb áron biztosítjuk a szolgáltatásunkat, mivel rövidebb idő alatt le-, és felvonulunk a munkaterületre.

A speciális autódaruk esetében jelentős költség a daruk munkaterületre történő le, -és felvonulása. Korszerű folyamataink támogatásával rövidebb idő alatt tudjuk elvégezni a logiszikai feladatokat, így jelentős mértékben csökken a daruzás díja a megrendelőink számára.


 

kep g
liebherr ltm 1450 megakran 3

Emeléshez biztosítunk

 

Komplex kivitelezést


Emelési tervet


Kötözőket, függesztő eszközöket, emeléstechnológiai eszközöket

 

A MEGAKRÁN nagy figyelmet fordít a biztonságra, ezért minden emelést 700 M forint értékű felelősségbiztosítással végzünk. A nagy összegű biztosítási díj több esetben is beépítésre kerül az ajánlati árunkba. Különösen nagy értékű terhek emelése esetén kérheti a Daruzás Plusz biztosításunkat.


 

A weboldalon megadott adatai csak kapcsolatfelvételre szolgálnak, nem kerülnek tárolásra és harmadik fél számára nem hozzáférhetőek.